het clubhuis

het clubhuis

Waar kinderen de regels bepalen en de regie in handen nemen!

Ben jij tussen de 8 en 11 jaar?
Houd je van alles wat met theater te maken heeft?
Heb jij altijd wilde ideeën en een grote fantasie?
Dan zien we je graag bij het clubhuis!

Vanaf september start een nieuw seizoen van het clubhuis. Dit is dé plek waar gemotiveerde jonge eigenwijze kinderen tussen de 8 en 11 jaar zichzelf kunnen ontwikkelen op het gebied van theater door verschillende projecten.
Hidde Brouwers en Jorg van den Kieboom, makers van theatergezelschap het zuid land, bieden jou bij het clubhuis de ruimte om onder speelse begeleiding de meest creatieve, kunstzinnige en wilde ideeën te bedenken, vorm te geven en uit te voeren met de stad Breda als podium. Hidde en Jorg zijn voor hun voorstellingen voortdurend op zoek naar jonge talentvolle spelers.

het clubhuis opent één keer in de maand op zondag de deuren aan de Speelhuislaan in Breda en repeteert voor projecten op zondagen en op dagen in vakanties.

Op zondag 23 juni van 10:00u – 13:00u nodigen we je uit spelenderwijs kennis met elkaar te maken. We zijn op deze speldag benieuwd naar jou, je ideeën en waarom je lid wil worden van het clubhuis. Na de speldag selecteren we de spelers die een goede match zijn met het clubhuis. We kunnen ruimte bieden aan een beperkt aantal clubleden.

Mail je naam + leeftijd + foto naar hetzuidland@gmail.com
We zijn benieuwd naar jouw ideeën en wie weet bestier jij samen met ons het clubhuis!

Kosten per seizoen: €150*
*Mochten kosten voor het clubhuis, om wat voor reden dan ook, te hoog zijn horen we dat graag. Dan vinden we samen een oplossing.

‘het clubhuis’ wordt o.a. ondersteund door: Gemeente Breda, KunstLoc & Fonds voor Cultuurparticipatie