informatie het clubhuis

HZL_HR01_SuusWaijers_--8

Waar kinderen de regels bepalen en de regie in handen nemen!
Ben jij tussen de 9 en 12 jaar?
Houd je van alles wat met theater te maken heeft?
Heb jij altijd wilde ideeën en een grote fantasie?
Dan zien we je graag bij het clubhuis!

Vanaf september 2023 start een nieuw seizoen van het clubhuis. Dit is een plek waar gemotiveerde jonge eigenwijze spelers tussen de 9 en 12 jaar zichzelf artistiek kunnen ontwikkelen door verschillende theaterprojecten.
Hidde Brouwers en Jorg van den Kieboom, makers van theatergezelschap het zuid land, bieden jou bij het clubhuis de ruimte om onder deskundige begeleiding de meest creatieve, kunstzinnige en wilde ideeën te bedenken, vorm te geven en uit te voeren met de stad Breda als podium. Hidde en Jorg zijn voor hun voorstellingen voortdurend op zoek naar jonge talentvolle spelers.

het clubhuis opent één keer in de maand op vrijdag zijn deuren aan de Speelhuislaan in Breda en repeteert voor projecten op zondagen en op dagen in vakanties. Op zondag 11 juni van 10:00-15:00 nodigen we je uit spelenderwijs kennis met elkaar te maken. We zijn op die spelmiddag benieuwd naar jou, je ideeën en waar om je lid wil worden van het clubhuis. Na de speldag selecteren we de spelers die een goede match zijn met het clubhuis. We kunnen ruimte bieden aan een beperkt aantal clubleden.

Mail je naam + leeftijd + foto naar hetclubhuis.hetzuidland@gmail.com
We zijn benieuwd naar jouw ideeën en wie weet bestier jij samen met ons hetclubhuis!

Kosten per seizoen: €150